Evet
Hayır
Bende memnunum. Yönetimi ilgilendiren konuların yönetime özel mesaj yoluyla aktarılması daha doğru bence. Ben yönetimi ilgilendiren sorunlarımı özel mesaj yoluyla çözüyorum ve şimdiye kadar cevap almadığım mesajım olmadı.
Bu konunun açılma nedeni nedir bunu anlayamadım?
Ben memnun olmasam memnun değilim diyebilecekmiyim?
Açılma nedeni yönetime kendini iyi göstermekmi?
Garip gereksiz bir konu olmuş bence.
85*45*55 + 70*35*35 sump reef
125*55*65 + 90*40*40 sump Tropheus ikola
150*65*60 + 120*50*35 sump Tropheus bemba orange
Yunus Bey'e bende katılıyorum.
Bu ankete yönetimi sevmese bile kimse kolay kolay hayir demez dese zaten dövmekten beter eder forum üyelerimiz.Söyleyecek olan zaten özelden bunu böyle yapmanız beni rahatsz ediyor der yönetime. Açan arkadaş açılış sebebini bizede bi açıklarsa memnun oluruz..
arkadaşlar bende birkaç kere konusuna cevap yazılmayıp sitemde bulunan arkadaşlara denk geldim.Ancak konusuna cevap gelmedi diyerek sitemde bulunan arkadaşların arama bölümünden araştırma yaparak elde ettiği yada tartışılmış bir konuyu tekrar gündeme getirdiklerini fark ettim. lafım yanlıs anlaşılmasın ancak birazda hazırcılıkdan kaynaklanan problem olduğunu düşünüyorum. ben kendımden örnek veriyorum dış filitre için tavsiyede bulunulmasını ıstedım.siteden bir arkadaş isim veremicem aklımda deil forumda bu tartışmalar yapıldı eger arastırırsam cok gusel bilgiler edinebileceğimi söyledi.gercekdende sonuç olarak baktıgımda arkadasımın ne kadar haklı ve neden cevap vermedıklerını anlamış oldum . yani biraz da biz üyelerin sabırsız bir şekilde konu açıp cevap beklediğimizden kaynaklandığını düşünüyorum bu sorunun.hatta adminler cevap vermeyi bırak yazım hatalarımıza bile anında ozel mesaj atıp bildiriyorlar.tecrübe konuşuyor bu konudayoksa buradaki tüm forum konularının ve tartısmalarının amacı ortak olan bır hobiden kaynaklanıyor. herkes bir tavsiyede bulunmak veya eksik bilgilerini gidermek için bu foruma katılıyor.bu zamana kadar da cvp verilmeyen bir durum olcagını dusunmuyorum sadece dediğim gibi biraz araştırmakla sorunun giderileceğini düşünüyorum.lafımda yanlıs anlasılma olmasın emeği geçen herkese teşekkürler saygılar..
Bende gayet memnunum ama ankette yanlış işaretledimKusura bakmayın,kardeşim elime çarpınca
Ne kadar bilirsen bil,bildiğin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
Yöneticiler çok iyiler allah razı olsun.Her türlü sorunumuza yardım ediyorlar.
Ben memnunum
AK-FO' da çok yeniyim. Keşke daha önce üye olabilseydim. Sitedeki diyaloglar, açılan konular ve bunlara verilen cevaplar, seviye, vs. yönetimin işini güzel yaptığının bir göstergesi bence. Belli ki ortamdan genel olarak herkes memnun. Demekki birşeyler hakkı verilerek yapılıyor, yapılmaya çalışılıyor. Bence de bu konunun açılması pek gerekli değildi. Ciddi anlamda yapıcı olan birisi memnuniyetsizliğini, rahatsız ve şikayetçi olduğu durumu özel mesaj yolu ile yönetime arzeder diye düşünüyorum. Emek veren herkese teşekkür ederim.Kolay gelsin...
Özgür değiliz hiçbirimiz. Hangimizde yunusun yüzgeci, kartalın kanadı var?
Yönetim süreklilik gerektiren bir olgudur. Bu gün olumlu karşılanan, memnun kalınan bir yönetim anlayışı, ilerleyen günlerde olumsuz karşılanabilir. Veya tam tersi olabilir. Belirli zaman dilimini değerlendiren anket, kapatılmıştır. İlginize teşekkür ederiz.
Bookmarks