Memnun oldum, bir eskişehirli hobiyi daha aramızda görmek güzel.
Fakat Eskişehir forumu açılması için gerekli üye sayısı az, ama İsak'ta Eskişehir forumu var.
Arkadaşlar Eskişehir'li olanlar buraya gelisin, mesaj yazın. Eskişhir'de belki buluşur bir çay kahve içeriz. Hemde Eskişehir bölümü açılmasına yardımcı oluruz.Ben Sultandere'den Ufuk
Saygılar...
Bu mesaj en son " 18-07-2008 " tarihinde saat 19:01 itibariyle 1759 tarafından düzenlenmiştir... Neden: İmla hataları!
Memnun oldum, bir eskişehirli hobiyi daha aramızda görmek güzel.
Fakat Eskişehir forumu açılması için gerekli üye sayısı az, ama İsak'ta Eskişehir forumu var.
Bu mesaj en son " 18-07-2008 " tarihinde saat 19:02 itibariyle 1759 tarafından düzenlenmiştir... Neden: İmla kurallarına uymama.
Selam hemşerim bende Eskişehir'liyim. Çok çok selam yolluyorum sana, tüm hemşerilerime ve forum üyelerine ...
Bu mesaj en son " 18-07-2008 " tarihinde saat 19:03 itibariyle 1759 tarafından düzenlenmiştir...
Bozüyük'den Eskişehir'e selam ve sevgiler!
Burak bey, hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar.
"Ne olursan ol ama, karşındaki kişinin İnsan olduğunu Unutma. "
"İnsanlar rakamlara benzer, durumlara göre değer kazanırlar.” Napolyon
"Bir insanın bildiğini zannettiği şeyi öğrenmesi imkansızdır" Epiktetos
Selamlar
İstanbul da yaşamam rağmen doğma büyüme Eskişehir li olarak hepinizi selamlıyorum.
Gürbüz Ören 1971 / İstanbul
200lt.Frontoza+Calvus+Leleupi
Selamlar herkese, ben de Eskişehirli olup, memleketimizden uzaklarda olanlardanım. Selam olsun Köprübaşına, Kızılcıklıya, Hamamyoluna...
Ve tabi Esnaf Sarayı bodrum katına![]()
500 lt / Blue Zaire Moba
Forumun en küçük hobicilerinden biriyim. 14 Yaşındayım ama emin olun balıklarım için elinden geleni yapıyorum ve tam bir Eskişehir'iliyim.
Ne güzel, hoş geldiniz.
Sizde hoşgeldiniz Okan bey.Ben aslen Afyonluyum ama 15 yıl Eskişehirde yaşadım yani Eskişehirli sayılabilirim(eğer kabul ederseniz)
Ancak görevim nedeniyle İstanbulda ikamet ediyorum.
İyi paylaşımlar dilerim.
200 lt bitkili canlı doğuranlar ve tetralar(toplam 90 adet).
Mango kütüğü henüz yok
Bookmarks