Akvaryumunuz iyi ama bana karmaşık geldi.
Arkadaşlar, merhaba.
İşte benim tankım , sizden balıklarım hakkında yorumlarınızı bekliyorum. yeni tank ısmarladım , bu tankım emektar ve eksikleri var ( arka fon , iç düzen ve bitki ) , bu yüzden sadece balıklarım hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
Saygılar.
İşte bu da link.
http://img7.imageshack.us/gal.php?g=17042009340.jpg
Serkan HAN - Balıkesir 0 rh (+) 250 lt - canlı doğuran. Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi , Siyahla Beyazı Ayıramaz ki ..!
Akvaryumunuz iyi ama bana karmaşık geldi.
Balıklarınız ve akvaryumunuz güzel. Fakat biraz daha sade düzenleyebilirsiniz. Saygılar...
"125 50 60 Karma Malawi Tankı. 5 sp 5 Yunus 5 Acei 5 Çöpçü 5 Gökküşağı"
Balıklar güzel ama akvaryum çok karışık çok fazla dekor var.Forumdaki örnek akvaryumlara bakıp daha güzel dekorlar yapabilirsiniz.
135*50*70h 470 lt.
90*35*50h
Serkan bey akvaryumunuzda çok fazla yapay madde var.Bu balıklarınıza zarar verir.Bunların yerine bitki ve kaya eklerseniz çok daha güzel durur.
55 Litre Akvaryum-Neon Sürüsü
OrKuN DurMaZ
BALIKESİR/Edremit
Serkan HAN - Balıkesir 0 rh (+) 250 lt - canlı doğuran. Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi , Siyahla Beyazı Ayıramaz ki ..!
Akvaryumunuz Güzel Ama Fazla Dekor var Bazılarını Kaldırın Bitki Ekleyin Daha iyi Olur Tavsiyem
SAYGILAR.
Akvaryumunuz gerçekten göz yorucu geldi bana... Birazdaha sadeleştirdim demişsiniz en kısa zamanda yeni resimleri bekliyoruz... Saygılar sağlıklı balıklar
Selda YILMAZ Soma/MANİSA
10 lt'lik canlı doğuran akvaryumu 1 anne, 30 (+ -) yavru lepistes
Bu sevdadan vazgeçilmiyor...
Herkeze selam,
Önümüzdeki hafta akvaryumumun son halinin resimlerini göndereceğim.
Saygılar.
Böylede güzel ama çok karışık ve yapay malzeme çok var.
Bookmarks