5 gün çok uzun bir süre.Ölmeseler bile yem yemediklerindne karınları içlerine çökmüştür.Umarım hala şansınız vardır.
merhabalar arkadaslar 5 adet melek, 3 adet kopek balıgı, 5 adet lepistes, 2 moly, 1 vatoz, 1 zebra 60 lt lik bi Akvaaryuma aldım çok güzel oldular fakat yıllık izne çıktım.5 gündür yem yemiyorlar herhalde komsuyya anahtarı verdim o da tatile çıkktı balıklarım açlıktan ölürmü nolur cevap verin.
neyapmam lazım..
5 gün çok uzun bir süre.Ölmeseler bile yem yemediklerindne karınları içlerine çökmüştür.Umarım hala şansınız vardır.
5 günde öldüklerini sanmıyorum ama bitkin düşerler.Çok fazla uzatmamaya bakın![]()
Akvaryumunuzda bitkiler varsa balıklarınız atıştırabilir,açlığını yatıştırabilir,ama yeni kurulmuş bitkisiz bir akvaryumsa kulaklarınızı çınlatmaya başlamışlardır...
İyilik yap denize at,balık bilmezse halık bilir...http://www.dailymotion.com/video/xeb...lyklar_animals
5-6 günde birşey olmaz sağlılı balıklara.Eğerki aralarında zayıf olan varsa çoktan ölmüş diğerleri de afiyetle yemişlerdir ki bu da onlara 2-3 gün daha kazandırır.
Benim 2-3 haftalık yavru lepisteslerim bile 5-6 gün rahat yaşıyorlardı.
10d 15e lepistes; 2 bronz 2 komando çöpçü; 1 leopar vatoz; 1d moli; 3d 2e plati
70*30*28= 58lt akvaryum.
Bookmarks