18. Düzenlenen Ak-Fo Güzeli Fotoğraf Yarışması Mayıs Ayı Etapı sonuçlanmıştır. Katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür eder, derece alanları kutlarız.
Sezon sonunda ödüllü yarışmada yarışacak olan ilk 3;
Tatlısu Kategorisi
3.
Yarışmacı: kutupaneci
Fotoğraf Adı:Dişi Kiraz
Puanı:81
2.
Yarışmacı: mahirbora
Fotoğraf Adı: Enine boyuna
Puanı:83,33
1. Ak-fo Güzeli
Yarışmacı: Akvarist_50
Fotoğraf Adı: Anne Rainbow ve Yavruları
Puanı: 84,66
Ayrıca tüm fotoğrafların yorumlarını ve puanlarını buradan takip edebilirsiniz.
Tuzlusu Kategorisi 2. Etap Sonuçları
3.
Yarışmacı: aqua_boy
Fotoğraf Adı:Midas Blenny
Puanı:73,33
2.
Yarışmacı: kivanc.oz
Fotoğraf Adı: Anemon Bekçisi
Puanı:81
1. Ak-fo Güzeli
Yarışmacı: u.uçar
Fotoğraf Adı: Purple FireFish - Nemateleotri...
Puanı: 90,66
Ayrıca tüm fotoğrafların yorumlarını ve puanlarını buradan takip edebilirsiniz.
Saygılar...
Murat Sağdıç
Kötü insan yoktur, kötü niyetli insan vardır.
Tüm arkadaşların başarılarının devamını dilerim. Zaten favorim anne Rainbow'du.
SAYGILAR...
Tuzlu su birincisine bittim. Bir canlı nasıl bu kadar güzel renkler taşır ya. Ayrıca arkadaşları tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim.
540 lt malawi , 200 lt, 100 lt, 30 lt, 3*10 lt yavruluk
165 lt'de bitkili canlı doğurana başlıyor.....
Bi sonrakine bende katılıyorum haberiniz olsun.Fotoğraflar harika. Nevşehirli hemşehrimin derece alması da beni sevindirdi
![]()
Basri KÖKSAL
AFRA WHİTE TOP-AFRA JALO REEF
Sayın Murat Bey,
Dereceye girmek benim için çok şık bir hediye oldu. Nitekim fotoğraftaki yunusu havalandırması, filitresi bozulmuş, adeta ölüme terkedilmiş bir tankın içinden alıp, iyileştirmek için elimden geleni yaptım. (forumda bu konu üzerine bir başlık bile açmıştım) Şimdi içim daha rahat. Demek ki, dereceye girecek kadar yaralarını ve genel sağlıksızlığını iyileştirebilmişim. Çok mutlu oldum...
Teşekkürler...
Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim.
300lt. Tanganyika: 6 Ad. Frontosa B.-3 Ad. Leleupi-2Ad. Daffodil-1Ad. Vatoz-anubias barteri.
Beni birinciliğe layık gören herkese ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Saygılar...
"125 50 60 Karma Malawi Tankı. 5 sp 5 Yunus 5 Acei 5 Çöpçü 5 Gökküşağı"
Tuzlu su birincisi gerçekten muhteşem. O renkler büyüledi beni kendisini tebrik ederim. Ayrıca tatlı su katogorisin'de dereceye girenleri'de tebrik ederim.
Tolga ILGIM
İZMİR/BUCA
Tebrikler arkadaşlar.Tuzlu su katagorisinde sadece 3 yarışmacı varAma hepside gerçekten dereceye girecek fotoğraflar.
Bu mesaj en son " 02-06-2009 " tarihinde saat 18:08 itibariyle ogiler tarafından düzenlenmiştir...
Bookmarks