Katılımcıları ve kazananları tebrik ederim.
Gerçekten güzel kareler... Tebrik ederim ve emeği geçen herkese saygılarımı, teşekkürlerimi sunarım. Ellerinize ve yüreğinize sağlık...
Nurdan Kafadar
İstanbul
13.04.1981 AB rh(+)
Katılımcıları ve kazananları tebrik ederim.
Öncelikle güzellikleri bize yaşatan bu siteye teşekkür ederim.Katılım sağlayanları ve bilhassa dereceye girenleri kutlarım.Elit akvaryumlar ve canlıları derece yapmış.
Merhabalar...
Akvaryum yarışmasında ikinciliğe layık görülmüşüm.Teşekkürler.
Diğer katılımcı ile dereceye giren hobicilere saygılar.Ayrıca yönetimin ve jürinin emeğinden de memnun oldum.
Saygılar...
Ufuk UÇAR
Tekirdağ
Katılan tüm arkadaşlara gösterdikleri ilgi ve özen için teşekkürler. Kazananlara da tebrikler. Bir dahaki yarışmada yine birlikte olalım.
Fatih Polat\ İstanbul
Yarışmaya katılan ve derece alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum bize bu güzel akvaryumları görme zevkini yaşattıkları için yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürler.
İlk olarak bu yarışmayı düzenleyen ve bizlere emeklerimizin bir simgesi olarak dereceye layik gören akvaryumforum yönetimine teşekkür ederim.
Yarışmaya katılan diğer arkadaşlarıma teşekükkerler, dereceye giren hobicileri gönülden tebrik ederim.
Herkese sağlıklı balıklar ve mutlu hobiler diliyorum.
Bu mesaj en son " 05-06-2007 " tarihinde saat 10:04 itibariyle __JackaL__ tarafından düzenlenmiştir...
...::ReSuL ÇaLıŞkAn::...
Resul, hoşgeldin.![]()
Bookmarks