Sivrisinek larvası uzun yıllardır kullanılan en iyi protein kaynaklarından biri. Balıklara vermenizde hiçbir sakınca yok.
Bu canlılar bahçedeki polyester havuzun içinde oluşmuş farkettim.Yüzme kabiliyetleri yok.1cm-0,5 cm olanları var aralarında.Acaba balıklara versem bişey olurmu?
---------- Bu mesaj 04-06-2010 tarihinde saat 18:42 eklenmiştir. ----------
Arkadaşlar sivrisinek larvası olduğunu öğrendim.Sizce yavrulara versem protein niyetine nasıl olur?
150x65x50
Sivrisinek larvası uzun yıllardır kullanılan en iyi protein kaynaklarından biri. Balıklara vermenizde hiçbir sakınca yok.
Bir bardak suyun bu kadar karmaşık olacağı hiç aklıma gelmemişti.
Çok bilen az konuşur, az bilen çok konuşur.
Kültür sokakta dolaşır sen almasını bilirsen, bilim tabiatın her köşesinde var sen görmesini bilirsen.
"Üzülme!'' der Mevlana... ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner."
Peki bu canlıları havuzdan alıp akvaryuma salarken yem olarak,kenarda kıyıda yumurtalar varsa akvayuma bulaşma ihtimali varmıdır?
150x65x50
Bırak bulaşsın onlarda protein kaynağı sıkıntı olmaz.
Saygılar
baycakir@hotmail.com
Tıynetin nâ pâk ise, Hayr umma sen germâbeden. Önce tathîr-i kalb et, sonra tathîr-i beden.
Zoru hemen yaparız,İmkansız biraz zaman alır.
100x50x40h javamoos-riccia-kiraz karides
100x50x40h albino gold cüce vatoz-amazon
100x50x40h siyah cüce vatoz-maymun kafa-anabias
Gönül rahatlığı ile verebilirsiniz.
Basri KÖKSAL
AFRA WHİTE TOP-AFRA JALO REEF
Arkadaşlar larvaları balıklara verdim.Kapış kapışa gittiler.Çok sevdiler ve bu mevsimde bu larvalardan oluşturmak hem maliyetsiz hemde çok faydalı canlılarımız açısından herkese tavsiye ederim.Balkonunuza bir kabın 3/4 unu su doldurmanız ve güneşe bırakmanız yeterli...
150x65x50
arkadaşlar kafama bir şey takıldı..Uğur Bey larvayı polyester havuzunda bulmuş.anladığım kadarıyla durgun ve kirli su mevcut havuzun içinde.böyle bir ortamda hastalık yapan bakteriler bulunmaz mı..aynı şekilde bizim terasta da küçük bir havuzcuk var ve içinde birçok canlı var.ama ben balıklarıma vermeye çekiniyorum..
125x49x57(h) <349 lt> 1e 2d yunus, 1e 3d sp, cinsiyeti belli olmayan 5 tane yavru aysmen, 2 tane yavru snow prenses
65x27x40(h) sayısı belli olmayan sp yavru tankı
İçinde küçük canlıların gelişebildiği bir suda, akvaryumlarınızda beslediğiniz balıklarınıza zararlı bir bakteri bulunma olasılığı sıfıra yakındır. Resimdeki sivri larvası bir akvaryum balığına verilebilecek en iyi yemdir.
Ben balıklarıma hamamböceği bile veriyorum.Sivrisinek, kelebek,toprak solucanıda dahil.Doğalarında var bu onların.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!
Bookmarks