Ben tüm bayram tatilimi köyümüzde geçireceğim. Köyde yapacaklarım ise balık tutmak ve akvaryum için canlı bitki aramak olacak tabi ilk gün kurban telaşı içinde geçecek. Köyümüz Çankırı'da.
herkese merhaba ilk önce Mübarek kurban bayramımızı en içten dileklerimle kutlar kazasız belasız bir bayram geçirmeniz dileği ile mübarek olsun.Bayramda nerelerde olacağız aynı ildeki arkadaşlarımız bir birleri ile buluşabilir belkide bu konu sayesinde bence çok güzel olur. Foruma yeni üye olduğum için hepinizi sadece nick ve konulardaki yorumlarınızdan tanıyorum. Benim içinde çok güzel olacağına inanıyorum.Ben ankara dikmendeyim bayramın 1-2. günü aile eş dost ziyareti ama 3. ve sonrası günler araziyim. görüşmek isteyenlerden mesaj beklerim.![]()
Ben tüm bayram tatilimi köyümüzde geçireceğim. Köyde yapacaklarım ise balık tutmak ve akvaryum için canlı bitki aramak olacak tabi ilk gün kurban telaşı içinde geçecek. Köyümüz Çankırı'da.
Herkesin bayramı mübarek olsun.!
Ben İstanbul'da olucam 2.günü dedemler falan 3.günü 4.günü ne yapcam belirsiz belki arkadaşlarla buluşurum sinemaya gideriz.Arog-Mura belki ikisi![]()
ne kadar güzel memleket sevdasıköyler birde bayram tatilinde balıklarımızıda kimse unutmuyor
yine bişiler bulmak derdinde olacaz desenize
PİTBULL Bana da bişiler getirebilirmisin bu sefer köyüme gidemicem topragım
![]()
Valla ben bu bayram bir yere gitmiyeceğim.. Ziyaretler bittikten sonra pazartesi akşam sinemaya kaçarım belki.![]()
Tolga ILGIM
İZMİR/BUCA
Memletine gidebilenler,köyü olanlar çok şanslıBazen insan bir köy havası,bir köy sofrası arıyor..Malesef bizim balkanlarda,gidemiyoruz bir türlü..Bende bayramda gitmek isterdim...
Herkeze hayırlı bayramlar,betonların ardından köylerinizin kıymetini mutlaka anlarsınız eminim.
Elazığ Baskil İlçe Jandarma Komutanlığı.
Emrah hocam valla bende senin gibi köy havasın severim.. Hele dağlara çıktımı daha mis gibi kokular alıyorum.. Ama gel gör ki kütahya bana yaramıyor gittiğimde her tarafım haşır haşır kaşınıyor.
Tolga ILGIM
İZMİR/BUCA
benimde planım belli oldueski mahalle de kolu komşu büyük küçük ziyareti yapacağım 2 gün sonra dinlenmeye çekilecegim
ah memleket kokusu bir başka oluyor ama Gidemicem
Bayramımı ANKARADA geçireceğim
Çalışmaya devam...
Murat Sağdıç
Kötü insan yoktur, kötü niyetli insan vardır.
Bookmarks