Ozan Bey;
Karspersky'ı silmek için karspersky'ın internet sitesindeki kaldırma aracına ihtiyacınız olacak. Aksi takdirde kaldıramazsınız.
Arkadaşlar bu kaspersky internet security 2009 programını bilgisayarcı yüklemisti bana.Bunun 30 günlük süresi dolduğu için orjinal key istemeye başladı.Bende internetten buldum onlarıda karalisteye aldı sonra.şimdi 10 dk da bir uyarı veriyor çok sinir oldum(orjinalini alın uyarısı).Silinmiyorda silinirken ilk yüklerken kullanılan keyi soruyor onu da bilmiyorum..Çok yavaşlattı pc yi.elinde
geçerli keyi olan yada bu durum hakkında fikri olan arkadaşlar lütfen yardım edin..
Saygılar..
Ozan Bey;
Karspersky'ı silmek için karspersky'ın internet sitesindeki kaldırma aracına ihtiyacınız olacak. Aksi takdirde kaldıramazsınız.
Bir bardak suyun bu kadar karmaşık olacağı hiç aklıma gelmemişti.
Çok bilen az konuşur, az bilen çok konuşur.
Kültür sokakta dolaşır sen almasını bilirsen, bilim tabiatın her köşesinde var sen görmesini bilirsen.
"Üzülme!'' der Mevlana... ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner."
Teşekkürler fakat öyle bir program bulamadım.Eğer biliyorsanız linkini yazarmısınız?
Teşekkürler..
http://support.kaspersky.com/downloa...avremover9.zip
Bu linkten indirebilirsiniz.
Kullanımı burada İngilizce olarak anlatılmış. Kısaca değinmek gerekirse. İndirdiğiniz zip dosyasını bir klasöre çıkarın. Kavremove9 dosyasını açlıştırın. Açılan pencerede kod girmeniz istenecek. Resimde yazan kodu girip işlemin tamamlanmasını bekleyin. İşlemin tamamlandığına dair uyarı geldikten sonra tamam deyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bir bardak suyun bu kadar karmaşık olacağı hiç aklıma gelmemişti.
Çok bilen az konuşur, az bilen çok konuşur.
Kültür sokakta dolaşır sen almasını bilirsen, bilim tabiatın her köşesinde var sen görmesini bilirsen.
"Üzülme!'' der Mevlana... ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner."
Bookmarks