Adresi verebilir misiniz?
Endler yerini bilen var mı? derken hiç etrafıma bakmıyormuşum. Burada açılan 2 akvaryumcuda birsürü endler buldum. Adres isteyenlere verebilirim. Sınırsız endler var![]()
Saygılar...
Endlerim yavruladı sonunda.
Adresi verebilir misiniz?
Tolga YILDIRIM _---MaLaWi---_
Çekmeköy-İst.
Evet ben bir ara çok aramıştım bakmadığım site ve akvaryumcu kalmamıştı fakat bir türlü bulamamıştım.Sizi bana Allah gönderdi.Adresi yazarsanız çok mutlu olurum.
---------- Bu mesaj 17-01-2010 tarihinde saat 20:29 eklenmiştir. ----------
Evet adresi verebilirmisiniz.
LEPİSTESLER HAKKINDAKİ SORULARINIZI ÖZEL MESAJDAN CEVAPLIYABİLİRİM.
Adresi vermiyecekseniz niye ümitlendiriyorsunuz milleti?
Bulunmaz hint kumaşğı değil ki bu endler... Artık neredeyse bütün akvaryumcularda var.. Etrafınızdaki akvaryumculara göz atın mutlaka vardır...
Onur Can BAKIR - PiranhaTURK __________ [ "Pek az insan başkalarının deneyim ve tecrübelerinden yararlanmayı bilecek kadar akıllıdır..." (Voltaire) ]
Ben de zaten merakımdan sormuştum![]()
Çekmeköy-İst.
Ben heryeri aradım ama bulamadım.
Ben çekmeköy/ümraniye taraflarında sayıları az olsada görüyorum.
Çekmeköy-İst.
Arkadaşlar adresi uzun süredir veremedim kusura bakmayın hastaydım internete girmedim. Endlerlerin adresi :yeni mah. inönü cad. no:88/1 küçükçekmece/tepeüstü
yeri küçükçekmeceden sefaköye giden cadde üzerinde, tepeüstü sağlık ocağının arka caddesinden 100 metre ileride, Deepsea Pet Center zaten sorarsanız söylerler.
İkincisi ise Küçükçekmece cennet mah. fevziçakmak caddesi beşyol daki sol sapak.
Endlerim yavruladı sonunda.
Armoninin oralardamı?
Bookmarks