+ Konuyu Yanıtla
2 sonuçtan 1 --- 2 arası gösteriliyor

Konu: strese giren japonlar

Üye
    eda akbal

ayvegüneş kullanıcısının avatarı
    Giriş
    02/01/2009
    Teşekkürler
    20

17 mesajına 18
    kere teşekkür edilmiş.

Arrow strese giren japonlar

Reklamları görmek istemiyorsanız lütfen üye olunuz...
    (akvaryumum 20 litre içinde 1 teleskop (gövde uzunluğu 4cm civarı) 1 japon (gövde uzunluğu 3 cm civarı) var. akvaryumum içinde 1 iç filtre ve 1 ısıtıcı (22 derecede) var. 3 tür yem kullanıyorum sera, tetra ve pets family den pul yemlerim var günde 2 kez hemen tüketebilcekleri kadar yem atıyorum. Haftada 2 ya da 3 sefer haşlanmış maydonoz, marul, bezelye,salatalık ya da ıspanaktan elimde hangisi varsa onu veriyorum. Haftada 2 ya da 3 kez kendi içme suyumuzdan biraz ekleme yapıyorum ve içine sera aqutan ekliyorum. arada sırada da güzeş ışığı gösteriyorum. gün aşırı tek damla multivitamin damlatıyorum.)
    merhabalar arkadaşlar sizden bir konuda yardım almak istiyorum. durumumdan dolayı balıklarımı bir Aydına bir Ankaraya getirmek zorunda kaldım(10 saatlik bir otobüs yolculuğu ile). strese girmiş gibi bir halleri var ne yaptıysam neşelendiremedim akvaryuma yaklaştığımda aşırı hızlı yüzmeye akvaryum içinde saklanmaya çalışıyorlar ama eğer yaklaşmazsam dipte sakince duruyorlar. yüzgeçlerde, karında ve yem yemlerinde hiç bi sorun yok ama bi türlü sakinleştiremedim ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
    bir de etrafına yeşil yada mavi fon alsam mı diye düşündüm ama karar veremedim bu onları sakinleştirebilir mi. (beyaz rengin balıkları rahatsız ettiğini sonradan öğrendim ne yazıkki akvaryum uzunca bi süre beyaz renkle dip dibe bir yerde durdu.)
    Bu mesaj en son " 19-05-2009 " tarihinde saat 08:37 itibariyle ayvegüneş tarafından düzenlenmiştir...
    www.locakeyfi.blogspot.com

AK-FO Özel Üyesi
    Alpaslan Şerit

Akvarist_50 kullanıcısının avatarı
    Giriş
    29/12/2008

Ödül Panosu

Teşekkürler
    49

486 mesajına 4.294.967.295
    kere teşekkür edilmiş.
    Reklamları görmek istemiyorsanız lütfen üye olunuz...
    Bence akvaryumunuzun boyutunu büyütün. Balıklar çok strese girdiği zaman ise aydınlatmayı kapatın. Fakat sürekli uzun yol balıkları aşırı strese sokacaktır diye düşünüyorum. Saygılar...
    "125 50 60 Karma Malawi Tankı. 5 sp 5 Yunus 5 Acei 5 Çöpçü 5 Gökküşağı"

3. Bu mesaj için Akvarist_50'a teşekkür eden üyeler:

+ Konuyu Yanıtla

Bu Konunun Etiketleri

Bookmarks

Gönderme Kuralları

• Yeni Konu gönderemezsiniz.
  • Yeni cevap gönderemezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

LinkBacks Enabled by vBSEO 3.5.1