+ Konuyu Yanıtla
4 sonuçtan 1 --- 4 arası gösteriliyor

Konu: Japon Balığında Göz Kanlaması !!!! Resim Ekliyorum Bakın

Üye
    mustafa Genç

Giriş
    01/11/2009
    Teşekkürler
    6
    1 Mesajına 1 kere teşekkür edilmiş.

foto Japon Balığında Göz Kanlaması !!!! Resim Ekliyorum Bakın

Reklamları görmek istemiyorsanız lütfen üye olunuz...
    arkadaşlar japon balığımın gözünde birden kanlanma oldu iki gündür böyle ama şişti gözü patlıyacak gibi duruyor suyum temiz ve balığında yemesinde felan problem yok acaba needen böyle oldu üzülüyorum inanın. japonlar sanki biraz fazla hassas gibiler hemen mikrop kapıorlar sanırım resim ekliyorum bakın. acaba balığı düzeltme imkanım varmı ?????

Forum Yönetimi
    Halit Korkut

Tyke kullanıcısının avatarı
    Giriş
    21/12/2005
    Teşekkürler
    879

991 mesajına 2.051
    kere teşekkür edilmiş.
    Blog Yazıları
    36
    Suyum temiz diyorsunuz ama arkadaki balıkların yüzgeçleri yanlış görmüyorsam tiftik tiftik olmuş. Ayrıca balığınızın gözü de bir darbe sonucu oluşmuş bir kanlanmaya benziyor. Enfeksiyon riski de yüksek. Kanlanma için birşey yapamazsınız ama enfeksiyon için antibiyotik veya baktodur tarzı bir ilaç kullanabilirsiniz.
    Bir bardak suyun bu kadar karmaşık olacağı hiç aklıma gelmemişti.
    Çok bilen az konuşur, az bilen çok konuşur.

Kültür sokakta dolaşır sen almasını bilirsen, bilim tabiatın her köşesinde var sen görmesini bilirsen.

"Üzülme!'' der Mevlana... ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner."

Üye
    mustafa Genç

Giriş
    01/11/2009
    Teşekkürler
    6
    1 Mesajına 1 kere teşekkür edilmiş.
    hımm yok yaa yani 15 20 günde bir dip temizligi yapıorum. gördüğünüz balık eskiden öyle degildi ama sonra büyüdükce yüzgecleri tiftik tiftik oldu ve ucları siyah bir renk aldı ama belkide asırı yemlemeden su kirli olabilir. bilmiyorum. zaten en az yirmi gün oldu temizlemeyeli.
    hocam o zaman balıkta darbe sonucu kanlanma olduysa o zaman bekleyecem dimi.. gözü şişiyor acaba kendiliginden şişmesi dururmu ve kendi kendine düzelme sansı varmı.

Üye
    Volkan Sarsan

dedicated kullanıcısının avatarı
    Giriş
    07/02/2008
    Teşekkürler
    32

36 mesajına 37
    kere teşekkür edilmiş.
    Reklamları görmek istemiyorsanız lütfen üye olunuz...
    Akvaryumunuz kaç litre ve içinde kaç tane balık var.Balıklarınız yüzgeçleri parçalanmış.Sanırım akvaryumunuzda balık sayısı fazla.
    Balığınız gözü içinse akvaryumda taş benzeri sert cisimler varsa oraya carpmış diğe düşünüyorum.

---------- Bu mesaj 22-08-2010 tarihinde saat 18:30 eklenmiştir. ----------

Akvaryumunuz kaç litre ve içinde kaç tane balık var.Balıklarınız yüzgeçleri parçalanmış.Sanırım akvaryumunuzda balık sayısı fazla.
    Balığınız gözü içinse akvaryumda taş benzeri sert cisimler varsa oraya carpmış diğe düşünüyorum.
    60*35(h)*25
    Bitkili Lepistes Akvaryumu

+ Konuyu Yanıtla

Bu Konunun Etiketleri

Bookmarks

Gönderme Kuralları

• Yeni Konu gönderemezsiniz.
  • Yeni cevap gönderemezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

LinkBacks Enabled by vBSEO 3.5.1