Betanızı kendi cinsiyle çiftleştirmeniz balığınızın sağlığı açısından iyi olacaktır.
Merhalar sizce CT erkeğimi HM dişisiylemi DT dişisiylemi VT dişisiylemi yoksaPK dişisiylemi çiftleştirim hepsinin dişisi var ama dişiler birlirlerini öldürmez değilmi çünkü hepsi ayrı yan yana koyarsam sorun çıkarmı bu arada hangisiyle çiftleştirim.
Betanızı kendi cinsiyle çiftleştirmeniz balığınızın sağlığı açısından iyi olacaktır.
Sınavlarla başı dertte.
Aöf, ingilizce, ygs, kpss...Mesajlarımızda, büyük harf ve imla kurallarına lütfen dikkat edelim.
Bir vt veya ct türünü üretmek hm dt yada pk kadar zor değildir. Bu üretim işleriyle bende uğraşıyorum, çaprazlama ve özellikle kısa kuyruklu türleri tercih ediyorum. Fakat inanın sandığınız kadar kolay olmuyor, bir pk dişisi çok rahat diğer erkekleri parçalayabilir hm dişileri oldukça nazlıdır dtlerde yeteri kadar sert olabiliyor ya kendi türü ile çiftleştirin saf bir ct üretin yada kendi hayal gücünüzü kullanarak hangi türle çiftleştirip nasıl bir tür çıkar diye uzun bir süre düşündükten sonra bu zor işe atılın derim. Bende şu anda bir pk erkeği ve bir ct dişisi üzerine çalışıyorum gerçekten çok zorlayıcı size şimdiden kolay gelsin.
Önerim kendi türüyle çifleştirmenizden yana. İlla çaprazlama diyorsanız, VT*CT derim.
Saygılarımla...
Bende yakında üretim yapıcam.İkisinide VT seçtim saf vt üreticem inşallah.
Bookmarks