+ Konuyu Yanıtla
4 sonuçtan 1 --- 4 arası gösteriliyor

Konu: Üretim Için Aradım Ama Bulamadım,bilenler Yardımcı Olabilirmi...

Üye
    cagri caglar

Giriş
    26/04/2009
    Teşekkürler
    99

118 mesajına 140
    kere teşekkür edilmiş.

Üretim Için Aradım Ama Bulamadım,bilenler Yardımcı Olabilirmi...

Reklamları görmek istemiyorsanız lütfen üye olunuz...
    Arkadaşlar kardeşime ait olan bir adet bettamız var erkek,çokta güzel.İlk aldığımızda biraz ufaktı şuan gayet alımlı ve yakışıklı ve gözlemlerimiz sonucu köpük yuva yaptığını gördük.Ancak dişi olmayınca yuvaları kendisi bozup bozup tekrar yaptı.Bende uzun uğraşlar sonucunda bir dişi buldum dün akşam.Sanırım biraz acemilik birazca acelecilikten olsa gerek dişiyi sabah ölü buldum,dün yatmadan önce en son baktığımda erkek bettamız dişiye birkaç kere yaklaşıp yüzgeçlerini kabartıp yanındanda daha önce hiç görmediğim birşey çıkarttı adeta onu baskısı altına almak istercesine hareketler yaptı.Bugün kardeşime çaktırmadan bir dişi daha bulmam gerekiyor,kendisi şuan dershanede alıp geleceğim birazdan dişiyi.

Asıl sorum şu çiftleştirmeyi nasıl yapabiliriz arkadaşlar.Neleri nasıl yapmamız gerektiği hakkında bir link atarsanız sevinirim.Forumda veya nette araştırmalar yaptım yarım saat kadar ancak detaylıca birşey bulamadım.Yardımcı olursanız gayet memnun edersiniz beni arkadaşlar.En azından kardeşime mahcup olmamış olurum şimdiden teşekkürler...

Tecrübeli Akvarist
    AK-Fo Özel Üyesi
    yusuf DOĞAN

mekatech kullanıcısının avatarı
    Giriş
    25/10/2008
    Teşekkürler
    11

40 mesajına 50
    kere teşekkür edilmiş.

3. Bu mesaj için mekatech'a teşekkür eden 3 üye :

Moderatör
    Oğuz KALENDER

MoRt4L33 kullanıcısının avatarı
    Giriş
    02/01/2008
    Teşekkürler
    257

247 mesajına 293
    kere teşekkür edilmiş.
    Bettalar akıntılı ve fazla oksijenli suları sevmezler.Pipo tarzı filtreler kullana bilirsiniz. Dişiyi aldığınız zaman hemen çiftleştirmeye çalışmayın yoksa balıklarınız dan verim alamazsınız ve ölümlerle karşılaşabilirsiniz de.Önce ayrı yerlerde 2 balığa da kondisyon kazandırmalısınız.Eğer dişi balık erkeği gördüğü zaman renklerini kaybediyorsa ve sürekli kaçma eğilimi gösteriyorsa balık çiftleşmeye hazır değil demektir.
    Cehaletinin alameti dilinin felaketidir.

5. Bu mesaj için MoRt4L33'a teşekkür eden üyeler:

Üye
    cagri caglar

Giriş
    26/04/2009
    Teşekkürler
    99

118 mesajına 140
    kere teşekkür edilmiş.
    Reklamları görmek istemiyorsanız lütfen üye olunuz...
    Teşekkürler arkadaşlar,büyük bir hatanın önünden döndüm sanırım tamam verdiğiniz linkler ve söylediklerinize göre yapacağım artık.Bugün yeni dişiyide aldım kendisine şuan temkinliyiz hemen yanyana atmadık.Şimdilik ayrı kaplardalar ancak birbirlerini görebiliyorlar.

+ Konuyu Yanıtla

Bu Konunun Etiketleri

Bookmarks

Gönderme Kuralları

• Yeni Konu gönderemezsiniz.
  • Yeni cevap gönderemezsiniz.
  • Eklenti yükleyemezsiniz.
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz.

LinkBacks Enabled by vBSEO 3.5.1