Akvaryum hacminiz konusunda bilgi vermelisiniz.Eğer hacim sorun değilse bana göre yunus lar sarı prensese göre daha hoş bir tür diye düşünüyorum.Çünkü o tatlı kafa yapıları ve masum bakışları beni etkiliyor...
Tür değişikliğine gitmek istiyorum. Şuanda zebra çiklet besliyorum. Ama sarı prenses mi yunus mu besliyeyim bilemiorum yardımcı olursanız sevinirim...
Hєя haккı SaкLıdıя ®™
| l | lllll| lll||lll || lllllll
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
Akvaryum hacminiz konusunda bilgi vermelisiniz.Eğer hacim sorun değilse bana göre yunus lar sarı prensese göre daha hoş bir tür diye düşünüyorum.Çünkü o tatlı kafa yapıları ve masum bakışları beni etkiliyor...
Akvaryumum yaklaşık 70 lt biraz küçük sanırım ..
Hєя haккı SaкLıdıя ®™
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
70 ltrede zor olur ama belki 1d 1e sarı prenses
Üçüncü dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum, ama dördüncüsü taş ve sopa ile yapılacak. Albert Einstein
bende 1 çift beslemeyi düşünüorum teşekürler...
Hєя haккı SaкLıdıя ®™
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
70 lt'de 2d 1e sarı prenses olabilir,ama yunus için hacim oldukça küçük azami 250 lt olması lazım,,
Hacminiz uygun olsa bile sarı prenses yunusa göre daha kolay bir türdür. Önce sarı sonra yunus beslemenizi tavsiye ederim...
hacminiz küçükmüş gerçekten. yunus sarı prensese göre biraz daha zor bir balıktır. Yunus beslenmez diyemem. ama yunus ne yavrular nede boyut olarak normal boyutlarına ulaşır. Sarı prenses daha kolay bir balıktır beslemesi. Bence sarı prenses beslemelisiniz.
Bookmarks