• Ak-Fo Söyleşi Röportaj Öykü RSS Feed

Görüntüleme sayısına göre: 15719 
    1. Categories:
    2. Diskus
    Article Preview

Atilla beyle tanışmamız 2010 yılı kasım ayına rastlıyor. Osman hocamın bir çok kez kendisinden övgüyle bahsettiğine şahit ...
    Article Preview

Star Akvaryum sahibi Sayın Ahmet Özdemir, Burdur’da mevcut altı akvaryumcu esnaftan biridir. İşletmesini ilk açtığı 2006 yılından beri kendisini tanırım. Konu konuyu açtı değişik sorular yönelttik kendisine, akvaryumcu gözüyle hobici, üretim, fanusta balık gibi bir dolu mevzuyu masaya yatırdık.

Akvaryumcu açmak nereden aklınıza geldi? Bu günlere nasıl geldiniz?

Bu güne kadar değişik iş kollarında çalıştım, asıl mesleğim motosiklet tamiratıdır. 80’li yıllardan sonra esnaflığa soyundum, en son akvaryumcu olmadan önce saat, kaset satışı yaptığım bir dükkanım vardı. Malum gelişen teknoloji ne saate yer bıraktı, ne de kasete... Saat eskiden ihtiyaçtı artık bir ...
    content/attachments/2634-bayramcakirjpg/

Söyleşi: Özlem SAĞIROĞLU

07 aralık 2008 Pazar günü. Kurban bayramı arifesi , sabah saatleri ...
    content/attachments/2633-fishumbrellagif/

Yazan: Turgut CANOK

Snow " Arkadaşlar , arkadaşlar lütfen beni dinleyin" ...
    Article Preview

Yazan: Hakan KARATAŞ

Biliyorum, hevesle girdiniz ama, diğerleri gibi değil, hüzünlü, kötü bir hikaye bu. ...
    content/attachments/2635-q-man-thinking-6gif/

Yazan: Fatih BAYAR

Herkese merhaba,

Memlekette adettir. Canın sıkılır elinden bir ...
    Article Preview

Söyleşi: Murat SAĞDIÇ

Aslında bu diyalogu röportaj şeklinde düşünmüştüm. Ne var ki aradaki samimiyet duvarları yıktı ve bir söyleşi halini aldı. Ustamız bir cam ustası... Para kazanmaktan öte camı seven, onla bütünleşen naif bir kişilik... Hem kısaca bir insanı tanıyacağız, hem de akvaryum üzerine bilgiler edineceğiz. 30 m² dükkan içine sığan bir aşk hikayesi dersem hiçte abartı olmaz.

İsmail Usta kısaca kendini tanıtır mısın? Kaç yıldır bu işin içindesin?

1958 ...