Volkan Bey fotoğrafları yeniden düzenledim, diğer linkleriniz kırık maalesef... İki karede gördüğüm tüm balıkların erkek olduğunu düşünüyorum.
Volkan Bey fotoğrafları yeniden düzenledim, diğer linkleriniz kırık maalesef... İki karede gördüğüm tüm balıkların erkek olduğunu düşünüyorum.
Murat Sağdıç
Kötü insan yoktur, kötü niyetli insan vardır.
Düzenlemeler için çok teşekkürler.Ben hepsini dişi olarak düşünmüştüm.
Kafa ve dudak yapılarına göre banada hepsi erkek gibi geldi formlarıda güzel maşallah.
☪Ŋє мυтℓυ тü®кüм Điуєηє☪
Dorsalların uzunlukların bakacak olursak 2erkek 1dişi gibi gönüyor , ama en iyi test anüs-vent yöntemidir yinede
Herkesin bakmadığı yönden bak dünyaya..
Mbuna Kingdom
5 x 450 lt + 2 x 250 lt + 12 x 20 lt
Banada ilk resimde 2 erkek 1 dişi var gibi geldi ama 2. resimde hepsi erkek gibi gözüküyor Maşallah yunuslarınız çok güzel![]()
Bu mesaj en son " 11-07-2010 " tarihinde saat 12:46 itibariyle madfreeshark tarafından düzenlenmiştir... Neden: imla...
volkan bey 3 tane yakışıklı yunusunuz var maşallah.
LAİK BİR TÜRKİYE CUMHURİYETİ HEPİMİZİN HEDEFİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE İSE BU HEDEFTE YOL GÖSTERİCİMİZ OLSUN.
Arkadaşlar balıkların elbetteki hepsi erkek.Lakin balık form durumlarına bakarsak çokta iyi balıklar diyemem.Sıradan yunuslar zaten erkek olduklarında bundan daha aşağı bir formda olamaz.Bu değerlendirmem balıkların güzelliği ile alakalı ama asıl olan besleyen akvaristin gözünde ne kadar güzel oldukları,Şahsen bundan daha formsuz ve şekilsiz balıkları sırf sevdiğim için beslemiş ve daha iyi balıklarla takas etmemişimdir.Tavsiyem bir an evvel iki erkeği bir dişi ile takaslamanız ve yanına bir dişi daha almanızdır.
Saygılar
baycakir@hotmail.com
Tıynetin nâ pâk ise, Hayr umma sen germâbeden. Önce tathîr-i kalb et, sonra tathîr-i beden.
Zoru hemen yaparız,İmkansız biraz zaman alır.
100x50x40h javamoos-riccia-kiraz karides
100x50x40h albino gold cüce vatoz-amazon
100x50x40h siyah cüce vatoz-maymun kafa-anabias
Aldığım akvaryumcu 1 erkek 3 dişi olarak verdi.Sanırım tam tersi oldu.Tipik ticari zihniyet.Balıkesir'de bu büyüklükte dişi bulmam imkansız gibi bişey.Satan kişinin daha dikkatli olması gerekiyor.Bu gibi insanlar malesef hobiden soğutuyorlar.
Anüs vent testini yine de yapınız ümitsizliğe kapılmayınız. Şayet çoğunluk erkekse aldığınız insanı çağırıp verdiği balıkları iade etmenizi öneririm.
Bookmarks